Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Slovenski inženirski dan 2023

Slovenski inženirski dan 2023 - Samo še en teden do velikega dogodka! – Prijave le še do 6.3.2023


Da je preventiva veliko boljša kot kurativa vemo prav vsi. In zagotavljanje požarne varnosti je v luči zadnjih dogodkov doma in v svetu več kot očitno zelo aktualna tema. Več kot 1300 že prijavljenih udeležencev bosta tako nagovorila kar dva ministra; minister za naravne vire in prostor Uroš Brežan in minister za obrambo Marjan Šarec.

Pridružite se nam tudi vi pri zagotavljanju visokih standardov požarne varnosti in prisluhnite razmišljanju o stanju požarne varnosti v Sloveniji, seznanite se z inženirskimi metodami pri zagotavljanju požarne varnosti, najboljšimi načini zagotavljanja požarni varnosti v betonskih, jeklenih in lesenih stavbah ter predorih. Pozabili nismo niti na hranilnike električne energije, sončne elektrarne in podatkovne centre, ki so z vidika požara še posebej občutljivi. Če pa do požara vendarle pride, so na mestu različne rešitve, ki jih je treba pravilno integrirati v objekt, požare v naravi pa je mogoče spremljati in nadzirati s sodobnimi metodami.

Do programa dogodka lahko dostopate TUKAJ.

Zadnje prijave
Prijavite se lahko še do vključno ponedeljka, 6. marca, preko spletne strani dogodka TUKAJ.
V kolikor se udeležite celodnevnega dogodka, vam pripada 20% popust.
Vsak deseti prijavljeni iz istega podjetja pa je oproščen plačila kotizacije.

Obvestilo že prijavljenim
V ponedeljek, 6. marca
, boste na svoj e- naslov od IZS prejeli podrobnejše informacije za nemoten dostop do spletne konference.
V sredo, 8. marca
, bo na vaš e-naslov, ki ga imate navedenega v imeniku IZS, posredovano e-sporočilo s personalizirano povezavo in podrobnejšimi navodili za prijavo na konferenco. Sporočilo boste dobili od podjetja CONFIVA, ki skrbi za tehnično izvedbo virtualnega dogodka. Ne spreglejte ga! Povezavo lahko preverite že takoj po prejemu.

Kreditne točke
Za udeležbo na Slovenskem inženirskem dnevu bodo pooblaščenim in nadzornim inženirjem dodeljene kreditne točke iz izbirnih vsebin, in sicer 3 kreditne točke za udeležbo na dopoldanskem plenarnem delu in 3 kreditne točke za udeležbo na popoldanskem sekcijskem delu. S celodnevno udeležbo izpolni kvoto šestih kreditnih točk za leto 2023. Vloge za dodelitev kreditnih točk ne bo treba oddati, udeležencem bodo točke pripisane avtomatično.

Možnosti sponzorskega sodelovanja
Vse, ki bi želeli aktivno sodelovati in podpreti največji dogodek s področja inženirstva pri nas, to še vedno lahko storite. Poglejte si ponudbo sponzorskih aktivacij TUKAJ in izberite tisto, ki odgovarja vašim željam in potrebam. Vsi paketi vključujejo brezplačne kotizacije za zaposlene.

Ob tem se najlepše zahvaljujemo vsem sponzorjem, ki nas že podpirajo:

Veselimo se, da boste tudi tokrat z nami!

VEČ INFORMACIJ

069 910 180, Talija Kaličanin, talija.kalicanin@izs.si

069 910 175, Petra Kavčič, petra.kavcic@izs.si

Nazaj