Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Novice

Energijsko modeliranje stavb za potrebe dokazovanja izpolnjevanja 6. bistvene zahteve: zaključeno zbiranje odgovorov na vprašalnik in povabilo na uvodni sestanek


S 14.05.2023 se je zaključila možnost izpolnitve vprašalnika »Energijsko modeliranje stavb za potrebe dokazovanja izpolnjevanja 6. bistvene zahteve«, katerega namen je bila pridobitev presečnega stanja tozadevnega znanja med PI in drugih strokovnjakov, delujočih na področju računanja potrebne letne rabe energije stavb, ter posledično priprave potrebnih vsebin bodočih izobraževanj s področja energijskega modeliranja. 

Pravilne odgovore z njihovo podrobno obrazložitvijo boste izvedeli na začetnem sestanku, t.i. zagonu projekta dokazovanja 6. bistvene zahteve po 41. členu GZ-1, ki bo potekal 31. maja ob 15.30 v prostorih IZS, Jarška cesta 10b, Ljubljana (3. nadstropje). Na sestanek ste vabljeni vsi, ki želite pri projektu sodelovati. Na njem bomo obravnavali gradivo, ki je objavljeno tukaj, rezultate odgovorov na vprašalnik in odločili kako s tem projektom nadaljevati.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite preko spletnega obrazca.

Vljudno vabljeni!

Nazaj