Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Seznam - dnevne

Vabimo vas k izpolnitvi vprašalnika na temo dejavnikov, ki vplivajo na odločitve strokovnjakov pri izbiri trajnostnih gradbenih rešitev (doktorsko delo)

Spoštovani,

na zaprosilo študentke na Fakulteti za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije na Univerzi na Primorskem, vas vabimo k izpolnitvi vprašalnika na temo dejavnikov, ki vplivajo na odločitve strokovnjakov pri izbiri trajnostnih gradbenih rešitev. S sodelovanjem v raziskavi boste pomagali razumeti, kako različni dejavniki, kot so znanje in veščine, zakonodajne omejitve, koristi za uporabnike in učinek na podnebje, vplivajo na odločitve strokovnjakov.

Anketa bo za izpolnitev odprta do 9. novembra 2023, na tej povezavi: https://1ka.arnes.si/gradnja

Odgovori in podatki bodo povsem zaupni in bo z njimi ravnano v skladu z Etičnim kodeksom Univerze na Primorskem. Anonimizirani podatki bodo uporabljeni v raziskovalnih publikacijah, pri izobraževanju in za prihodnje raziskave. Po zaključku raziskave bodo z zainteresiranimi anketiranci deljeni tudi rezultati. Za vprašanja o projektu in namenu analize, lahko pišete na e-poštni naslov lea.primozic@innorenew.eu.

Vabljenki k sodelovanju!

Nazaj