Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR

Praznujemo 25. letnico IZS: strateški forum Inženirji gradimo varno, zeleno in digitalno

Člane in širšo zainteresirano javnost vabimo, da se nam v torek, 23. novembra, pridružite na strateškem forumu, kjer bomo skupaj z udeleženci z različnih področij iskali prebojne rešitve za izzive na široko razvejanih področjih delovanja članov Inženirske zbornice Slovenije. 

Brezplačne prijave do 29. oktobra.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na forumu pridobijo 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Inženirska zbornica Slovenije praznuje letos 25 let razcveta morda najpomembnejše stroke za razvoj sodobne družbe in države. IZS predstavlja pomemben temeljni kamen slovenske državnosti, iznajdljivosti, samostojnosti ter napredka varnosti in kakovosti bivanja. Pooblaščeni inženirji v šestih matičnih sekcijah skrbimo za najvišje standarde projektiranja, zastopanja interesov članstva ter strokovne podlage za gradbeno in zbornično zakonodajo. Ob tem je glavna skrb zaščita javnega interesa, kar je naše najvišje poslanstvo. V Inženirski zbornici Slovenije bomo 25 letnico zbornice novembra 2021 obeležili z digitalno izdajo pregleda delovanja IZS ter izvedbo strateškega foruma z naslovom Inženirji gradimo varno, zeleno in digitalno, ki bosta našo stroko, prizadevanja za interese članov zbornice ter javni interes povezala v vsoto višjo od seštevka posameznih delov. Poslanstvo pooblaščenih inženirjev je raznoliko, a vselej usmerjeno v varovanje in zaščito javnega interesa. Z organizacijo odprtega strateškega foruma naša zbornica potrjuje vpetost IZS v gospodarske tokove ter izkazuje svoj pomen v širšem evropskem prostoru. Poleg tega je strateški forum tudi velika priložnost za navezavo in obnovitev stikov z regionalnimi in svetovnimi deležniki. 

Program in govorci

Nosilne tematike foruma bodo:

Na forumu se nam bodo pridružili visoki predstavniki stroke, gospodarstva in političnega življenja

Podroben program bo objavljen po 22. oktobru.

Spremljajte strateški forum Inženirji gradimo varno, zeleno in digitalno na družbenih omrežjih Facebook, LinkedIN.

PRIJAVA

Prijavnico oddate tukaj.