Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIRSlovenski inženirski dan 2023

Slovenski inženirski dan 2023: Prijave so odprte!

 

Z veseljem vas obveščamo, da smo odprli prijave za udeležbo na največjem inženirskem dogodku v Sloveniji, Slovenskem inženirskem dnevu 2023

Osrednja tema letošnjega dogodka je Požarna varnost stavb in infrastrukture, tema ki je pomembna in zanimiva za vse inženirske stroke.

O izboru teme, je Stanko Ožbot, pooblaščeni inženir s področja požarne varnosti, sicer član komisije IZS za izobraževanje, povedal:

“Opozoriti želimo, da je požarna varnost tista, ki je pri projektiranju ne smemo zanemarjati v smislu, “saj bodo to požarci rešili”. Zelo pomembno je, da se v začetni fazi projektiranja v projekt vključi tudi pooblaščenega inženirja požarne varnosti, ki skupaj z ostalimi pooblaščenimi inženirji v fazi idejne zasnove s svojim znanjem pripomore k temu, da bo načrtovan objekt tudi požarno varen.”

Do spletne strani dogodka dostopate TUKAJ.

Program konference

Skupaj s predsedniki matičnih sekcij so člani komisije za izobraževanje za vas pripravili strokovno zanimiv in bogat program, ki vam je dostopen TUKAJ.

Dogodek bo, tako kot lani, potekal na daljavo kot spletna videokonferenca.

Konferenca bo celodnevni dogodek, sestavljen iz dveh delov: dopoldanskega - plenarnega dela in šestih popoldanskih - sekcijskih delov. Popoldanski sekcijski deli konference bodo v povezavi z nosilno temo osredotočeni na stroko oziroma stroke, združene v vsaki od matičnih sekcij.

Prijave

Prijavite se lahko na:

  • celodnevni dogodek (plenarni del dopoldan + izbrani sekcijski del popoldan)
  • plenarni del, dopoldan
  • izbrani sekcijski del, popoldan

Vse omenjene možnosti so vam vsebinsko predstavljene na naši spletni strani, TUKAJ.

Prijavite se lahko na katero koli sekcijo, saj prijave na sekcijo niso omejene s članstvom v matični sekciji. Prehod med popoldanskimi sekcijami v času poteka konference ne bo mogoč.

Bodite pozorni, saj prijava samo na popoldanski sekcijski del ne pomeni hkratne prijave na dopoldanski plenarni del. V kolikor se želite udeležiti obeh delov, izbirate možnost “plenarni del + sekcijski del”.

Povezava za ogled konference, ki jo boste prejeli na podlagi prijave, bo personalizirana. To pomeni, da bo na eno prijavo (e-naslov) mogoč ogled le ene osebe.

Kreditne točke

Za udeležbo na Slovenskem inženirskem dnevu bodo pooblaščenim in nadzornim inženirjem dodeljene kreditne točke iz izbirnih vsebin, in sicer 3 kreditne točke za udeležbo na dopoldanskem plenarnem delu in 3 kreditne točke za udeležbo na popoldanskem sekcijskem delu. Skupno lahko torej inženir z udeležbo na Slovenskem inženirskem dnevu dobi 6 kreditnih točk in s tem izpolni kvoto potrebnih kreditnih točk za leto 2023.

Vloge za dodelitev kreditnih točk ne bo treba oddati, udeležencem bodo točke namreč pripisane avtomatično.

Povabilo pokroviteljem

Vse tiste, ki bi radi svoje podjetje ali blagovno znamko predstavili pooblaščenim inženirjem ali pa ste dogodek pripravljeni finančno podpreti in s tem pripomoči k zahtevni organizaciji dogodka, vabimo, da se nam pridružite. Ponujamo napredne sponzorske aktivacije ukrojene po vaših potrebah, ki vključujejo tudi kotizacije za udeležbo na konferenci, tako da lahko hkrati dosežete dva cilja.

Vljudno vabljeni k sodelovanju in udeležbi!

Več informacij

069 910 180, Talija Kaličanin, talija.kalicanin@izs.si 
069 910 175, Petra Kavčič, petra.kavcic@izs.si 

 

Nazaj