Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIRSlovenski inženirski dan 2021

Slovenski inženirski dan: še 1 teden do velikega dogodka!

 

Samo še teden dni nas loči od letošnjega slovenskega inženirskega dneva in spletne konference, katere tema bo sobivanje s potresi in drugimi naravnimi nesrečami.

Že zdaj se zahvaljujemo udeležencem in sponzorjem za izkazano zanimanje in s tem zaupanje.

Tiste, ki se še niste uspeli prijaviti, vabimo k ogledu bogatega programa in povabila enega izmed glavnih tujih govorcev, dr. Josipa Galića, ki na Univerzi v Zagrebu poučuje področje gradbenih konstrukcij in je močno vpet v reševanje posledic potresa v Zagrebu in Petrinji. Prijave zbiramo do vključno torka, 2.3.2021. 

 

S klikom na fotografijo si lahko ogledate nagovor dr. Josipa Galića.

 

Navodila prijavljenim udeležencem za dostop do konference - Delovanje povezave preverite že dan pred konferenco

 

  • V četrtek, 4. marca 2021 ob 9. uri se začne Slovenski inženirski dan, konferenca Sobivanje s potresi in drugimi naravnimi nesrečami.
  • Prenos se bo izvajal preko spletne platforme Confiva, ki poleg samega ogleda predavanj omogoča tudi vpogled v sponzorski del prireditve, kakor tudi postavljanje vprašanj in navezovanje stikov z drugimi udeleženci konference.
  • Dan pred konferenco, tj. v sredo 3. marca 2021, boste na e-naslov, ki ste ga navedli ob prijavi, z e-naslova event@confiva.com, prejeli povezavo za udeležbo na konferenci. V primeru, da sporočila ne bo v vašem nabiralniku, prosimo, da preverite tudi mapi neželena pošta in promocije.
  • Povezava do konference Sobivanje s potresi in drugimi naravnimi nesrečami je unikatna in je vezana na vaš e-naslov. Ogled je zaščiten; istočasno lahko dogodek spremljate le na eni napravi. V primeru, da boste povezavo delili naprej, dogodka potem sami ne boste mogli spremljati.
  • Za dostop do platforme oziroma konference Sobivanje s potresi in drugimi naravnimi nesrečami priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome. Platforma podpira tudi uporabo preostalih brskalnikov z izjemo brskalnika Internet Explorer.
  • Če za dostop do internetnega omrežja uporabljate storitev VPN, vam priporočamo, da storitev pred dostopanjem do platforme izklopite, ali pa do platforme dostopate preko drugega omrežja, ki ne uporablja VPN storitve.
  • V primeru težav pri dostopanju do platforme Confiva in s tem dogodka se lahko obrnete na tehnično pomoč na e-naslov support@confiva.com.

 

Vljudno vas prosimo, da delovanje povezave preverite že dan pred konferenco, ko vam bo že na voljo tudi tehnična pomoč.

 

Se vidimo v četrtek, 4. marca.

 

Organizacijski odbor Inženirske zbornice Slovenije

 

Nazaj