Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIRSlovenski inženirski dan 2021

4. marec – Slovenski inženirski dan – Objavljamo program – Odprte so prijave

 

Leto 2020 Slovenije ni zaznamovala le pandemija, temveč tudi vrsta naravnih nesreč. Zaradi geografske lege nas ogrožajo nesreče, kot so potresi, poplave, plazovi, blatni tokovi, suše ... Lani smo zabeležili skoraj 400 naravnih nesreč, čutili smo tudi potrese, od tega dva večja z epicentrom na Hrvaškem. Lani so naravne nesreče na svetu povzročile največjo materialno škodo doslej. Potresom in naravnim nesrečam se ne moremo izogniti, inženirji, ki smo aktivni na področju graditve objektov pa znamo prispevati rešitve, s katerimi posledice teh nesreč v veliki meri ali v celoti preprečimo.

Slovenski inženirski dan se bo odvil 4. marca na svetovni dan inženirstva. Namenjen bo predstavitvi naprednih rešitev za sobivanje s potresi in drugimi naravnimi nesrečami.

Zaradi aktualnih epidemioloških razmer bo potekal na daljavo.

VEČ O DOGODKU

 

Program

Spletna konferenca je sestavljena iz dveh delov: dopoldanskega - plenarnega dela in šestih popoldanskih - sekcijskih delov.

Glavna tuja govorca na plenarnem delu konference bosta dr. Josip Galić in dr. Johannes Kleberger.

Dr. Josip Galić je profesor, ki na Univerzi v Zagrebu poučuje področje gradbenih konstrukcij. Tesno je vpet v reševanje posledic nedavnih potresov v Zagrebu in Petrinji.

Dr. Johannes Kleberger je zaposlen v avstrijski družbi iC consulenten in kot pooblaščeni inženir deluje tako v Avstriji kot Sloveniji. Predstavil bo graditev tretje največje ločne pregrade na svetu v Turčiji.

PROGRAM

Popoldanski sekcijski deli konference bodo v povezavi z nosilno temo osredotočeni na stroko oziroma stroke, združene v vsaki od matičnih sekcij.

 

Kreditne točke

Za udeležbo na Slovenskem inženirskem dnevu bodo pooblaščenim in nadzornim inženirjem dodeljene kreditne točke iz izbirnih vsebin, in sicer 3 kreditne točke za udeležbo na dopoldanskem plenarnem delu in 3 kreditne točke za udeležbo na popoldanskem sekcijskem delu.

Skupno lahko torej inženir z udeležbo na Slovenskem inženirskem dnevu dobi 6 kreditnih točk in s tem izpolni kvoto potrebnih kreditnih točk za leto 2021.

Vloge za dodelitev kreditnih točk ne bo treba oddati, udeležencem bodo točke namreč pripisane avtomatično.

 

Prijava

Z zbiranjem prijav smo že pričeli.

Prijavite se lahko samo na dopoldanski plenarni del ali samo na popoldanski sekcijski del, lahko pa tudi na oba dela hkrati. Zato smo v ponudbi izobraževanj pripravili 13 različnih paketov.

V kolikor se udeležite konference dopoldne in popoldne (paketi 8 do 13), vam pripada 20% popust.

Prijavite se lahko na katero koli sekcijo, saj prijave na sekcijo niso omejene s članstvom v matični sekciji. Prehod med popoldanskimi sekcijami v času poteka konference ne bo mogoč.

Povezava za ogled konference, ki jo boste prejeli na podlagi prijave, bo personalizirana. To pomeni, da bo na eno prijavo (e-naslov) mogoč le en ogled.

PRIJAVITE SE ZDAJ - izberite ikono PRIJAVA

 

Vljudno vabljeni k udeležbi!

 

Nazaj