Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Novice

Zapisnik 48. redne seje Skupščine IZS

 

Objavljamo zapisnik 48. redne seje skupščine IZS, ki je potekala v torek, 15. junija 2021 v dvorani SMELT v Ljubljani. Zapisnik je objavljen tukaj.

V osmih dneh od objave zapisnika na spletni strani IZS lahko na seji skupščine prisotni člani skupščine posredujejo pisne pripombe predsedniku skupščine. Pošljejo jih na naslov izs@izs.si .

Skupščina je potrdila Letno poročilo in zaključni račun IZS za leto 2020, spremembe in dopolnitve Splošnega akta o strokovnem nadzoru nad delom pooblaščenih inženirjev in nov Kodeks poklicne etike vodij del. Ni pa potrdila spremembe Statuta IZS (črtanja 13. člena) in spremembe Splošnega akta o strokovnem izpitu za pooblaščenega inženirja (sprememba 18. člena). K spremembi in dopolnitvi Splošnega akta o strokovnem nadzoru nad delom pooblaščenih inženirjev je treba pridobiti še mnenje Ministrstva za okolje in prostor pred objavo v Uradnem listu RS.

Skupščina IZS je izvolila tudi volilno komisijo, ki bo vodila volitve v nove organe matičnih sekcij in zbornice, ki bodo potekale letos. O časovnici volitev bo odločila na prvi svoji seji.

 

 

Nazaj