Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIRNovice

Vabilo na Ciljno usposabljanje za upravljanje z energijo v stavbah

Institut ”Jožef Stefan” – Center za energetsko učinkovitost (IJS-CEU) je v okviru integralnega projekta LIFE IP CARE4CLIMATE (www.care4climate.si), ki ga vodi Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo (MOPE), zadolžen za organizacijo in izvedbo tridnevnih ciljnih usposabljanj ključnih deležnikov v procesu prenove stavbnega fonda s ciljem pospešiti celovito energijsko prenovo stavb. Ker je ciljno usposabljanje financirano iz omenjenega projekta, je udeležba za prijavljene brezplačna.

Ciljno usposabljanje za energetsko pogodbeništvo bo potekalo v obliki spletne učilnice v torek, 23. januarja, sredo, 24. januarja in četrtek, 25. januarja 2024, med 8:30 in 16:20.

Več o usposabljanju je objavljeno na spletni strani CEU | Vabilo na Ciljno usposabljanje za upravljanje z energijo v stavbah (ijs.si)

Prijave potekajo preko spletne prijavnice TUKAJ ali na e-naslov c4c@ijs.si najkasneje do ponedeljka, 22. januarja 2024. Prijavljeni bodo po e-pošti prejeli podrobnejša navodila o poteku usposabljanja.

Vabljeni!

Nazaj