Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Novice

SZPV vabi na usposabljanje Načrtovanje avtomatskega javljanja požara in alarmiranja ter primeri iz prakse

Namen izobraževanja je predstaviti zahteve TSG-1-001:2019 glede avtomatskih sistemov javljanja požara (AJP) z alarmiranjem in projektiranje sistemov AJP glede na smernico VDS 2095 in tehnično specifikacijo SIST TS CEN/TS 54-14. Predstavljeni bodo tudi standardi za projektiranje sistemov alarmiranja z alarmnim ozvočenjem. Predstavljene bodo najpogostejše napake pri projektiranju ter pri izvedbi sistemov javljanja požara in alarmiranja.

Vabljeni k prijavi na naslovu https://www.szpv.si/usposabljanja/nacrtovanje-avtomatskega-javljanja-pozara-in-alarmiranja-ter-primeri-iz-prakse/. Člani IZS imajo ob prijavi 30% popust!

Razpisana sta dva datuma usposabljanja in sicer: torek, 15. 9. 2020, od 12. do 16. ure, Gospodarska zbornica Slovenije, dvorana B, Ljubljana - ZASEDEN in četrtek, 8.10.2020, od 12. do 16. ure.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.
Udeležba na usposabljanju se šteje za periodično usposabljanje pooblaščenih oseb za izvajanje ukrepov varstva pred požarom v skladu z zahtevami Pravilnika o usposabljanjih in pooblastilih za izvajanje ukrepov varstva pred požarom.

Nazaj