Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Novice

Zbiranje kreditnih točk za leto 2020 je podaljšano do 30.6.2021

 

Spoštovani člani,

obveščamo vas, da je s sklepom upravnega odbora Inženirske zbornice Slovenije rok za zbiranje kreditnih točk, potrebnih za leto 2020, zaradi epidemije COVID-19 podaljšan do 30.6.2021.

Vabimo vas, da na portalu eInženir pregledate svoje stanje zbranih kreditnih točk za leto 2020 in v primeru, da še niste zbrali potrebnih štirih kreditnih točk, le te še pridobite do konca junija.

Ker za leto 2020 niso bile določene obvezne vsebine, štejejo kakršnekoli kreditne točke, zbrane v letu 2020, prav tako višek kreditnih točk, ki so se vam (iz obveznih in izbirnih vsebin) prenesle v leto 2020 iz preteklih let.

Vse tiste, ki boste z izobraževanjem v letošnjem letu zbirali točke za leto 2020 (na izobraževanjih IZS ali drugih izobraževanjih), prosimo, da nam za vsako tako opravljeno izobraževanje posredujte tudi izpolnjen obrazec, ki ga najdete TUKAJ. Obrazec posredujte na e-naslov nejc.grilc@izs.si.

Če ste se udeležili izobraževanj zunanjih izvajalcev, prosimo poglejte, če so vam bile kreditne točke pripisane. Ugotavljamo namreč, da nekateri zunanji izvajalci izobraževanj niso vestni pri posredovanju dokazil. V kolikor katerega od opravljenih izobraževanj nimate pripisanega, prosimo pošljite dokazilo na e-naslov petra.kavcic@izs.si .

Lepo pozdravljeni.

Inženirska zbornica Slovenije

 

Nazaj