Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Novice

Razpis za izbor osebja - Evropsko združenje za teritorialno sodelovanje

 

Na prošnjo Evropskega združenja za teritorialno sodelovanje “Območje občin: Comune di Gorizia (I), Mestna občina Nova Gorica (Slo) in Občina Šempeter-Vrtojba (Slo)” objavljamo novico, da je v teku razpis za izbor osebja - tehničnega uslužbenca:  https://trasparenza.euro-go.eu/sl/bandi-di-concorso/bandi-di-concorso-details/selezione-funzionario-tecnico-cat-d/

 

Rok za oddajo prijav zapade v ponedeljek 4. maja 2020 ob 12. uri. Prijave sprejemajo samo po elektronski pošti kot je navedeno v razpisni dokumentaciji.

 

Evropsko združenje za teritorialno sodelovanje ali EZTS GO je italijanska pravna oseba javnega prava. Leta 2011 so ga skladno z Uredbo (ES) št. 1082/2006 Evropskega parlamenta in Sveta ustanovile Občina Gorica (Italija), Mestna občina Nova Gorica in Občina Šempeter-Vrtojba z namenom opredelitve in reševanja skupnih izzivov, ki bodo lahko prispevali k povečanju konkurenčnosti in privlačnosti čezmejnega območja. EZTS GO je pravna oseba, ki ima pristojnost na območju vseh treh občin: lahko sega čez državno mejo in se prvič v zgodovini spoprime z izzivi čezmejnega sodelovanja, v okviru katerega skupaj načrtujemo in gradimo, pri čemer ne vidimo treh ločenih občin, temveč eno samo čezmejno mesto brez meja in omejitev.

 

Več si lahko o nas preberete na njihovi spletni strani:  www.euro-go.eu  ali v brošuri  https://euro-go.eu/sl/notizie-ed-eventi/eventi/la-citt%C3%A0-transfrontaliera/.

Nazaj