Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Novice

Povabilo k sodelovanju na Dnevu ZBS 2023 - 20 let združenja


Združenje za beton Slovenije v letu 2023 obeležuje 20 letnico delovanja, zato so se odločili, da organizirajo 24. in 25. maja 2023 v Lipici dogodek »Dan ZBS 2023 – 20 let združenja«. Organizatorji vas vljudno vabijo, da izkoristite priložnost in na dogodku predstavite svoje ustvarjalno delo in tako prispevate k promociji in odličnosti slovenske betonerske stroke ter gradbeništva nasploh. Z aktivnim sodelovanjem boste prikazali strokovne dosežke pri načrtovanju, gradnji in ohranjanju stavb ter prometnic.

ZBS Združenje za beton Slovenije preteklih 20 letih spremlja in se vključuje v betonersko stroko, ki je pomemben del gradbeništva. Njihova znanja in dosežki so primerljivi s tujino, kar jih veseli in jim daje zagon za naprej. Z organizacijo strokovnih srečanj spodbujajo razvoj stroke in konkurenčnost njihovih članov.

Razpisane teme so odprte in nudijo možnosti sodelovanja najrazličnejšim strokovnim področjem, povezanim z betonom. Povabite svoje sodelavce in prijatelje, mlajše kolege, študente in poslovne partnerje, da se odzovejo vabilu in pripravijo za dogodek čim več kakovostnih prispevkov.

Rok za prijavo prispevkov za pripravo programa (avtor, naslov in povzetek) je 15. marec 2023, rok za oddajo končnih prispevkov pa 15. april 2023. Prijave in prispevke pošljete na zabeton@zabeton.si. 

Več o dogodku na spletni povezavi https://www.zabeton.si/novo-da...

Vabljeni k sodelovanju!


Nazaj