Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR

Novice

Povabilo k pisanju IZS.BLOGA

Spoštovani pooblaščene inženirke in pooblaščeni inženirji,

na pobudo Matične sekcije gradbenih inženirjev naše zbornice je bila sprejeta odločitev, da začnemo delo, ki ga opravljate, predstavljati v poljudnem jeziku v obliki bloga, saj si želimo, da bi ga približali splošni javnosti. Želimo si, da bi vaše delo postalo tudi med slednjo bolj prepoznano in seveda tudi priznano.

Led prebijamo s predstavitvijo dveh zanimivih objektov, ki se gradita v Ljubljani – gradnjo novega Šumija in rekonstrukcijo Cukrarne – in nekaterih njihovih protagonistov ter projektiranjem konstrukcij – jeklenimi, betonskimi, lesenimi, kjer je pomembno timsko delo in sodelovanje. S pooblaščenimi inženirji in njihovimi kolegi, ki delajo na projektih, se je pogovarjala Jana Lutovac Lah, sociologinja, ki je vrsto let delala tudi kot novinarka.

Prijazno vas vabimo, da nam na način bloga tudi vi predstavite projekt, na katerem delate oziroma ste delali in menite, da je objekt zanimiv za širšo javnost, predvsem pa, da lahko preko njega javnosti predstavite svoje inženirsko delo.

Prosimo vas, da se pred pričetkom pisanja povežete z Jano Lutovac Lah in z njo dogovorite pripravo bloga. Za vas je dosegljiva na 069-910-179.

POZOR: Avtorje desetih izžrebanih blogov, ki jih bomo prejeli do konca leta 2020, bomo nagradili s po eno brezplačno udeležbo na izobraževanju IZS v letu 2021 po lastni izbiri.

Uživajte v branju IZS.BLOGa, delite objave s sodelavci, kolegi, prijatelji in tudi tako podprite aktivnosti za prepoznavnost vašega dela in s tem tudi za študij inženirstva.

Inženirska zbornica Slovenije

Nazaj