Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Novice

Povabilo k izpolnitvi ankete o energetskem prehodu v EU

Združenje REHVA (Federation of European Heating, Ventilation and Air Conditioning Associations) vabi k sodelovanju v vseevropski raziskavi »Energy Efficiency Watch Survey«, v kateri se zbirajo mnenja strokovnjakov iz vseh držav članic EU o tem, kako vidijo napredek pri energetskem prehodu v svoji državi v zadnjih 3 letih. Anketa vam vzame 10 minut časa in je dostopna tukaj.

S sodelovanjem boste zagotovili, da bo glas našega sektorja slišan, in pomembno prispevali k energetski učinkovitosti in prizadevanjem za energetski prehod v Evropi!

Kot še pravi REHVA, sta tako kot v prejšnjih treh raziskavah Evropska komisija in Evropski parlament izrazila veliko zanimanje za rezultate. Raziskava se izvaja v okviru projekta LIFE Energy Efficiency Watch (EEW5, www.energy-efficiency-watch.org), ki podpira oblikovalce politik na ravni EU, nacionalni in regionalni ravni pri izboljšanju politike energetske učinkovitosti in njenem izvajanju.

Za morebitna vprašanja o anketi se lahko obrnete na partnerja REHVA: OÖ Energiesparverband, Landstrasse 45, A-4020 Linz, +43 732-7720-14386, office@esv.or.at, www.esv.or.at.

Novico pripravil predsednik Matične sekcije strojnih inženirjev, Mitja Lenassi, univ.dipl.inž.str., CxA, BEMP

Nazaj