Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Novice

Posnetke Slovenskega inženirskega dne 2022 si lahko ogledate na portalu eIZOBRAŽEVANJa

 

Slovenski inženirski dan, ki je pod naslovom Prenova stavb in infrastrukture potekal 4. marca 2022, smo uspešno obeležili na skupnem dogodku, ki se ga je tako dopoldne kot popoldne udeležilo več kot 1500 inženirjev.

Zelo dober odziv poslušalcev še nadgrajujemo z objavo posnetkov na portalu eIZOBRAŽEVANJa za vse, ki si SID 2022 4. marca niste uspeli ogledati, pa vas zanima, kaj so povedali strokovnjaki s posameznih področij.

Na voljo vam je 7 različnih enot, torej posnetek plenarnega dela in posnetki vseh posameznih sekcij (MSG, MSE, MSS, MSRG, MSGeo, MST).

Do portala eIzobraževanja lahko dostopate s svojim uporabniškim imenom in geslom na tej povezavi - https://e-izobrazevanja.izs.si/.

V kolikor uporabniškega imena in gesla nimate, se obrnite na nejc.grilc@izs.si. Ogled je plačljiv.  Hkrati pa lahko na ta način pridobite tudi kreditne točke kot so bile določene za plenarni del in posamezno sekcijo.

Želimo vam obilo užitkov in pridobljenega novega znanja ob ogledu posnetkov predavanj Slovenskega inženirskega dne 2022!

Nazaj