Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Novice

Podjetje ACER, vpisano v seznam arhitekturnih in inženirskih podjetij pri IZS, nominirano za gazelo dolenjsko-posavske regije 2022

V sredo, 28. septembra 2022, je Družba Dnevnik, v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele krajine ter GZS Posavsko gospodarsko zbornico, v Krškem pripravila že četrti regijski dogodek v ciklu šestih srečanj 22. generacije projekta Gazela. V izboru Gazela sodelujejo podjetja, ki rastejo in se razvijajo nadpovprečno hitro, ustvarjajo nova delovna mesta ter so trajnostno naravnana. Pomembna značilnost sodelujočih podjetij je družbena odgovornost, saj vključitev v izbor pomeni možnost, da javnost, še posebno mlada, spozna zanimiva in odlična podjetja, ki ustvarjajo nova delovna mesta in so v družbi zgled podjetnosti in ustvarjalnosti.

Med tremi nominiranimi podjetji, ki so prejela regijska priznanja gazela dolenjsko-posavske regije 2022 je tudi podjetje ACER Novo mesto d.o.o., ki je pri IZS vpisano v seznam arhitekturnih in inženirskih podjetij. Podjetje se ukvarja s prostorskim načrtovanjem, projektiranjem in varstvom okolja. »Že od začetka sodelujemo z uveljavljenimi strokovnimi institucijami – prostorsko-načrtovalskimi in projektivnimi podjetji, fakultetami, inštituti in zbornicami – in strokovnjaki za posamezna specifična področja in smo usmerjeni v doseganje visokih strokovnih standardov,« je za Dnevnik poudarila direktorica Suzana Simič. Zaupani so jim bili pomembni državni projekti, kot je priprava strokovne podlage za Strategijo prostorskega razvoja Slovenije, danes pa pripravljeni stremijo k svojevrstnim izzivom sodobnega časa. Za kakovostno delo je podjetje, prejelo že mnoga strokovna priznanja in nagrade, obenem pa je tudi del evidence raziskovalnih institucij.

                                        

Na Inženirski zbornici Slovenije pozdravljamo njihove dosežke in jim čestitamo za prejeto regijsko priznanje.

Vir: članek v reviji Dnevnik, 3. 10. 2022

Vir fotografij: https://www.acer-nm.si/

 

Nazaj