Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIRNovice

Kako kot član IZS uveljavite 45% popust pri nakupu SIST standarda?


Inženirska zbornica Slovenije in Slovenski inštitut za standardizacijo sta leta 2010 podpisala "Sporazum o sodelovanju med SIST in IZS" ter na njegovi podlagi pogodbo o prodaji zaščitenih elektronskih različic slovenskih nacionalnih standardov.

Namen te pogodbe je bil omogočiti članu IZS iz sfere mikro, malih in srednjih podjetij cenejši dostop do slovenskih nacionalnih standardov SIST in s tem informirati ter pospešiti uporabo slovenskih nacionalnih standardov v mikro, malih in srednjih podjetjih, delujočih na področju graditve objektov in drugih strokovnih področjih.

Tako lahko člani IZS, ki so zaposleni v mikro, malem ali srednjem podjetju, na Slovenskem inštitutu za standardizacijo (SIST) kupite slovenske nacionalne standarde (SIST standarde) po 45% nižji ceni.

Ugodnost se nanaša na slovenske nacionalne standarde (SIST standarde) v enouporabniški zaščiteni elektronski obliki z imenom in naslovom prejemnika na prvi strani. Popust se lahko uveljavlja le, če plačilo izvedete z bančnim nakazilom.

Če želite uveljaviti popust, je postopek nakupa sledeč:

1. Uporabnik standarda se prijavi v spletni trgovini, ob prvem vstopu se je potrebno predhodno registrirati.
2. V košarico dodate standarde, ki jih potrebujete (ikona voziček je za elektronske enouporabniške različice).
3. Nadaljujete na blagajno.
4. Pri podatkih za račun s klikom na rdeč + izberete organizacijo (vaše podjetje). Če organizacija ni v bazi, jo dodate z dodatnim klikom na CREATE.
5. Izberete način plačila: Bančno nakazilo
6. Kreira se predračun: Moj račun (klik na ikono levo zgoraj) --> Organizacije ---> Naročila
7. Na e-pošto prodaja@sist.si pošljite št. naročila in identifikacijsko številko pooblaščenega inženirja z navedbo, da kot član IZS uveljavljate 45% popust na standard v e-obliki. Popust bo SIST upošteval na računu.
8. Ko SIST obdela naročilo, boste prejeli obvestilo o dostopu do standardov.

V primeru težav in za vse dodatne informacije v zvezi z nakupi standardov se prosim obrnite na SIST (01/478 30 61 ali 01/478 30 62).

Informacije v zvezi s standardi dobite na Slovenskem inštitutu za standardizacijo. Vsebino vseh standardov si lahko po predhodnem dogovoru (e-naslov: knjiznica@sist.si ali 01/478 30 66) tudi brezplačno ogledate v njihovi čitalnici v času uradnih ur. Nakup standardov se lahko opravi preko spletne trgovine (http://www.sist.si/ecommerce/) oz. naročila po el. pošti: prodaja@sist.si.

Nazaj