Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Novice

Javni poziv predsednika MSGeo članom k sodelovanju

 

Spoštovana inženirka, inženir.

Kot gotovo veste, je v preteklem letu Matična sekcija geodetov (MSGeo) skupaj z Gospodarskim interesnim združenjem Geodetskih izvajalcev (GIZ GI) in Geodetsko upravo RS (GURS) dejavno sodelovala v strokovno posvetovalni skupini za koordinacijo aktivnosti v prehodnem obdobju uvajanja pravil Zakona o katastru nepremičnin (ZKN) in uvedbe novih informacijskih rešitev. Z novim letom je skupina delo zaključila. Rezultati delovanja skupine so izdani v Priporočilih, objavljenih na spletni strani GURS, povzetek dela pa bo objavila tudi matična sekcija.

Ker želim, da se delo nadaljuje tudi v naslednjem letu, vas člane MSGeo vabim, da se dejavno vključite tudi vi.

Prijave pošljite najkasneje do konca 27. 1. 2023 na e-naslov zakonodaja@izs.si. V polje »Zadeva« navedite »Prijava v delovno skupino«. Navedite svoje kontaktne podatke, strokovno področje dela in reference.

Izbral bom enega/no člana/ico.

Nova skupina bo predvidoma sestavljena iz 9 članov in sicer 4 predstavnikov GURS, med katerimi bi bil vsaj eden, ki tudi operativno vodi upravni del katastrskega postopka, dveh predstavnikov MSGeo, dveh predstavnikov GIZ GI ter enega člana Društva SicGeos.

Šteje pripravljenost na dejavno in konstruktivno opravljane dela.

Vabljeni k sodelovanju!

 

Predsednik MSGeo
Matej Plešnar, inž.geod.

 

Nazaj