Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIRNovice

Izšla je posodobljena izdaja knjige Zagotavljanje varnosti in zdravja pri delu


Predstavljamo vam tretjo, posodobljeno izdajo knjige Zagotavljanje varnosti in zdravja pri delu, avtorja inž. Petra Henčiča, ki prinaša celovita in napredna znanja o varnosti in zdravju pri delu v gradbeništvu! Ta izdaja obravnava široko področje varnosti in zdravja pri delu ter ponuja interdisciplinarni pristop, ki povezuje različna strokovna področja.

Naše knjige so zasnovane tako, da vam na razumljiv in sistematičen način predstavijo ključne pravne akte, kot sta v tem primeru Zakon o varnosti in zdravju pri delu (ZVZD-1) in Zakon o delovnih razmerjih (ZDR-1), ter posebne predpise, ki urejajo varnost in zdravje na gradbiščih. Spoznali boste tudi pomembne pravilnike, kot so Pravilnik o osebni varovalni opremi, Pravilnik o varnostnih znakih in Pravilnik o zagotavljanju varnosti pri ročnem premeščanju bremen.

Posebna pozornost je v knjigi namenjena gradbenim odrom kot ključnim pomožnim konstrukcijam za delo na višini. Uporabne priloge: pogodbe, obrazci in vzorci vam bodo olajšali vsakodnevno delo. Knjiga je bogato opremljena s praktičnimi primeri in slikami iz prakse ter dodatnimi razlagami in pripombami.

Naš cilj je, da vam v knjigi predstavimo aktualna in relevantna znanja, ki vam bodo v pomoč pri vsakdanjemu delu in izboljšanju varnosti na delovnem mestu. Namenjena je delodajalcem, izvajalcem, delavcem, projektantom, investitorjem in vsem drugim, ki ste vključeni v proces graditve objektov – od načrtovanja in organiziranja do vodenja, nadzora, uporabe in vzdrževanja.

Ne zamudite priložnosti, da izboljšate svoje znanje in prispevate k varnejšemu delovnemu okolju! Naše knjige so obvezno branje za vse, ki vam je mar za varnost in zdravje pri delu. Naročilnica za nakup knjige je objavljena tukaj

Naredite razliko in izberite znanje!

Nazaj