Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Novice

IZS bo tudi letos sodelovala na sejmu MEGRA


Inženirska zbornica Slovenije tudi letos prispeva k bogatemu naboru predavateljev na 32. mednarodnem sejmu gradbeništva, energetike, komunale in obrti Megra, ki bo potekal v Gornji Radgoni med 8. in 11. 3. 2023.

Program Mednarodnega sejma gradbeništva, energetike, komunale in obrti Megra bo IZS tudi letos popestrila s svojim prispevkom. Pooblaščeni inženir Dejan Prebil, svetovalec za sistemsko zakonodajo in inženirstvo na IZS, bo v okviru predavanja »Predstavitev pomena inženirstva in inženirskih poklicev v gradbeništvu« predstavil pomen in vlogo poklica pooblaščenih inženirjev, njihove zadolžitve ter, kako postati pooblaščeni inženir.

Megra že skoraj štiri desetletja gosti najpomembnejša gradbena podjetja in strokovnjake. Veseli nas, da IZS utrjuje svoj položaj med gostujočimi strokovnjaki in prispeva k uspešnosti dogodka. Zato vas vabimo, da se nam 10. 3., ob 10:25, pridružite na predavanju o pomenu inženirskega poklica. Program voljo na povezavi. Več informacij o sejmu je dostopnih na spletni strani.

Nazaj