Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Novice

Inženirka leta 2020 - Vaš predlog šteje

Vabimo vas k oddaji predlogov za kandidaturo Inženirka leta 2020. Cilj izbora je splošni javnosti predstaviti, da inženirke pri svojem delu počnejo zanimive stvari in s svojim znanjem in delom prispevajo k napredku. Sprašujemo vas, katera med članicami je visoko strokovna na svojem področju, hkrati pa ima sposobnost spodbujanja, navduševanja mladih, da se odločijo za njen oziroma inženirski poklic. Sodelovanje z mladimi, bo namreč eno leto ena od nalog vseh deset nominirank za Inženirko leta.

Predloge, ki jih bomo prejeli, bomo preučili na upravnih odborih matičnih sekcij in vas obvestili, katere naše članice smo (z njihovim dovoljenjem) kandidirali.

Vaš predlog šteje. Kandidirajmo kot Inženirska zbornica Slovenije vsaj po eno inženirko iz vsake matične sekcije. Vsak posameznik ima pravico predlagati po eno pooblaščeno inženirko iz vsake sekcije – torej, vsak največ šest inženirk.

Obrazec za oddajo kandidature je objavljen tukaj in ga pošljete na e-naslov izs@izs.si. Predloge sprejemamo do vključno ponedeljka, 14.09.2020.

Hvala vam za vašo podporo. Obvestili vas bomo o končnem izboru.

Ostanite zdravi, bodite dobro.

Nazaj