Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIRNovice

Dan Inženirske zbornice Slovenije: Jutri bomo podelili nagrado za inženirsko odličnost


Še vedno se lahko prijavite!

Jutri, 14. novembra bomo v Cukrarni ob prisotnosti visokih predstavnikov vlade, stroke in gospodarstva slavnostno podelili Nagrado za inženirsko odličnost pooblaščenemu inženirju dr. Vojkanu Jovičiću, univ.dipl.inž. gradbeništva, ki s svojimi inženirskimi dosežki in akademskim delom soustvarja trende na področju gradnje predorov in geotehnoloških objektov v Sloveniji in širše v Evropi.

Nagrada za inženirsko odličnost je najvišje strokovno priznanje zbornice. Lanskoletnemu nagrajencu Marjanu Pipenbaherju se bo med prejemniki prestižnega priznanja inženirske stroke pridružil dr. Vojkan Jovičić, pooblaščeni inženir gradbeništva ter izredni profesor na Naravoslovnotehniški fakulteti in Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani.

Medtem ko je Slovenski inženirski dan, ki ga organiziramo vsako leto 4. marca in s tem obeležimo tudi svetovni dan inženirstva za trajnostni razvoj, strokovni dogodek, je Dan zbornice družabni dogodek, na katerem se vsako leto ob obletnici ustanovitve zbornice srečamo člani zbornice, podelimo nagrado za inženirsko odličnost in posebno pozornost namenimo novim pooblaščenim inženirjem.

Vse člane zbornice zato prav vljudno vabimo, da se nam pridružite na slavnostnem dogodku. Zato prosimo za potrditev preko obrazca, ki je dostopen tukaj.

Naj vas k prijavi spodbudijo tudi foto-utrinki iz lanske prireditve: Dan zbornice 2022 - IZS

Veselimo se srečanja z Vami!

Nazaj