Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Novice

Anketo izpolnilo tisoč članic in članov

 

Anketo o zadovoljstvu članic in članov z delovanjem, izobraževanjem, komuniciranjem Inženirske zbornice Slovenije je v času od 19. oktobra do 10. novembra izpolnilo tisoč članic in članov, zato želimo po tej poti izreči tisoč krat hvala vsem, ki ste si vzeli čas ter izrazili svoje zadovoljstvo in mnenje ob določenih vprašanjih.

Hiter pregled rezultatov ankete pokaže, da je najnižja povprečna ocena 3.6, s katero ste člani ocenili delo Inženirske zbornice Slovenije na lestvici od 1 do 5, pri čemer je 1 slabo in 5 odlično. Ocena in vaša sporočila nas spodbujajo še k večji učinkovitosti in delovanju v tej smeri, da boste članice in člani še bolj zadovoljni.

Zdaj so rezultati ankete v fazi interpretacije in vas bomo o konkretnejših rezultatih obvestili, ko bodo ti znani.

Vzorec respondentov odraža realno razporejenost članov glede na demografske podatke članic in članov. Tako je anketo izpolnilo več kot 80 odstotkov moških in skoraj 20 odstotkov žensk. Več kot 80 odstotkov jih je zaposlenih, preostali delež pa predstavljajo upokojeni in nezaposleni. Večina respondentov je v Zbornici že več kot dvajset let, sledite skupaj tisti, ki ste včlanjeni od pet do dvajset let. Delež respondentov po matičnih sekcijah je tudi podoben realnemu stanju.

 

Inženirska zbornica Slovenije

Nazaj