Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Novice

41. KOTNIKOVI DNEVI - Radenci, 1. in 2. oktober 2020

Zaradi znanih dogodkov v zvezi s korona virusom in prepovedjo prireditev z več kot sto ljudmi v zaprtih prostorih, so 41. Kotnikovi dnevi iz 26. in 27.03.2020 preloženi na jesenski termin 01. in 02.10.2020. Vašo prijavo bomo obdržali v evidenci ter vas pred pričetkom obvestili in prosili za potrditev prijave. Prijavljenim, ki so že plačali kotizacijo, bomo to vrnili.

 

Izobraževanje s področja močnostne elektrotehnike in sodobnih električnih inštalacij, 41. KOTNIKOVI DNEVI, je namenjeno strokovnjakom elektro-energetike s področja vzdrževanja, projektiranja, investicijske dejavnosti, predavateljem strokovnih šol in zainteresirani javnosti.

 

Letos bomo predstavili novosti s področja alternativnih virov električne energije in njihovo vključevanje v elektroenergetske sisteme, nove standarde SIST na področju električnih instalacij in njihovo uporabo v praksi, problematiko, izkušnje, pomanjkljivosti pri uporabi obstoječih veljavnih standardov, predstavitev velikih tehnoloških projektov in novosti s področja električnih instalacij, učinkovito rabo inteligentnih električnih instalacij, dosedanje izkušnje investitorjev, uporabo in vpliv led razsvetljave na električne instalacije, delo pod napetostjo na nizkonapetostnih instalacijah in vzdrževanje, ekologijo na področju elektroenergetike ter vplive na okolje.

 

V avli hotela bo prikaz proizvodnih programov s področja električnih inštalacij, merilnih inštrumentov in opreme za elektroenergetske naprave.

 

Povzetki referatov so objavljeni na spletni strani   www.ed-mb.si

 

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na posvetovanju pridobijo 5 kreditnih točk iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

 

 

 

Vabljeni!

Nazaj