Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Dogodki

Vabljeni na 50. Geodetski dan "Digitalna preobrazba za trajnostne odločitve v prostoru", 22. in 23.9.2022

 

Zveza geodetov Slovenije in Celjsko geodetsko društvo vabita na jubilejni 50. GEODETSKI DAN z naslovom »DIGITALNA PREOBRAZBA ZA TRAJNOSTNE ODLOČITVE V PROSTORU«, ki bo v četrtek in petek, 22. in 23. septembra 2022 izveden v živo v prostorih Kulturnega doma Velenje (Titov trg 4, Velenje).

Tema letošnjega geodetskega dneva predstavlja nadaljevanje široko zastavljene teme preteklega geodetskega dne. Osrednja pozornost bo namenjena povezovanju, ki je prepoznano kot ključno v digitalni preobrazbi. Poskušali bodo predstaviti pomembnost povezovanja katastra nepremičnin z drugimi evidencami, ter priložnosti, ki se pri tem ponujajo geodeziji in geodetom. Več informacij o dogodku in prijavnico najdete na spletni strani http://www.geodetskidan.si.

Vsi udeleženci dvodnevnega dogodka ste lepo vabljeni tudi na Slavnostno akademijo ob okrogli obletnici, ki bo v četrtek 22. 9. 2022 ob 18:00 in pogostitev po Akademiji, kjer vas bodo, poleg dobre hrane in pijače, razveseljevali Modrijani.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 5 kreditnih točk iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Celoten program je objavljen na spletni strani geodetskega dneva www.geodetskidan.si, kjer bodo naknadno objavljene tudi lokacije in informacije o možnih rezervacijah nočitev s popusti.

Prijavite se lahko:
spletni strani geodetskega dne.

Rok za prijavo je 14. september 2022.

Z veseljem vas pričakujejo!

Nazaj