Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR

Dogodki

Vabljeni na 12. vodilno srečanje Vrh inovativnih v energetiki


Ker so prav inovacije gibalo ponovnega zagona gospodarstva po Covid-19 in zelene transformacije, vabljeni, da se z vašimi novimi priložnostmi seznanite na vodilnem srečanju:

VRH INOVATIVNIH V ENERGETIKI, 12. Inovacija energetike ’20, 16. in 17. december
, interaktivna spletna izvedba.

Z vami bodo minister mag. Andrej Vizjak, Ministrstvo za okolje in prostor, Blaž Košorok, Ministrstvo za infrastrukturo, dr. Robert Dominko, KI,  dr. Cristophe Duzert, Group Renault, dr. Tomaž Katrašnik, FS UL, dr. Robert Golob, Gen-i, Shuli Goodman, LT Energy, Martin Novšak, Gen energija, in vodilni energetski strokovnjaki, ki stavijo na inovacije.

Izpostavljene bodo štiri teme prihodnosti energetike: novosti shranjevanja el. energije, vodik, nova vlaganja v infrastrukturo in povezovanje dveh sektorjev »promet in energetika«.

Oglejte si novosti programa in ujemite zadnje cenejše kotizacije. Dodatni popusti za NVO, fakultete, občine in korporacijski paketi.

Dobrodošli, da se udeležite Vrha inovativnih v energetiki, ki kaže prihodnost zelene transformacije in vaše številne nove poslovne priložnosti v njej. Organizatorji bodo poskrbeli za možnost vaših srečanj z drugimi udeleženci in izmenjavo mnenj, četudi v spletnem okolju.

Prijavite se zdaj.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na usposabljanju pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

 

Nazaj