Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR

Dogodki

Spletno usposabljanje: Dokazovanje požarnih lastnosti gradbenih proizvodov od naročila do vgradnje


Obveščamo vas o spletnem usposabljanju, ki ga organizira Slovensko združenje za požarno varstvo 15.12.2020 z naslovom Dokazovanje požarnih lastnosti gradbenih proizvodov od naročila do vgradnje.

Udeleženci izobraževanja se bodo seznanili z vsemi proizvodi, ki vplivajo na pasivno požarno varnost objekta, deloma pa tudi s sistemi aktivne požarne zaščite. Razložene bodo njihove požarne lastnosti, kako jih proizvajalci dokazujejo in katera dokazila morajo predložiti kupcu, ter kako morajo biti ti proizvodi vgrajeni, da bodo izpolnjevali svoj namen. Podani bodo podatki za popise del saj ti velikokrat ne vsebujejo vseh relevantnih podatkov za posamezne proizvode, kar vodi do pomanjkljive ocene investicijske vrednosti nameravane gradnje.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na usposabljanju pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Več informacij o programu in prijava na naslovu: https://www.szpv.si/usposabljanja/dokazovanje-pozarnih-lastnosti-gradbenih-proizvodov-od-narocila-do-vgradnje/

Nazaj