Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIRDogodki

Slovenski inženirski dan 2022: Rezultati ankete

V petek 4.3.2022 smo izvedli že tretji Slovenski inženirski dan, ki je letos potekal pod naslovom Prenova stavb in infrastrukture. Preko spletne konference je povezal skoraj 2000 pooblaščenih inženirk in inženirjev. 

Po poteku plenarnega dela in popoldanskih sekcijskih delov smo vas v kratki anketi povprašali o zadovoljstvu glede organizacije dogodka, strokovnosti podanih vsebin, izboru teme in strokovnih vsebin ter kje ste pridobili informacijo o dogodku.

Iz odgovorom ugotavljamo, da smo organizacijo Slovenskega inženirskega dne izpeljali zelo dobro, saj ste po posazmeznih delih v 50% dodelili oceno 5 in oceno 4 skoraj v 40%. Enako razmerje je tudi pri oceni strokovnosti podanih vsebin in izboru teme konference ter strokovnih vsebin. Z veseljem tudi ugotavljamo, da v več kot 70% spremljate spletno stran IZS kar je za nas zelo razveseljiv podatek. Malo v šali malo zares lahko tudi ugotovimo, da družbena omrežja niso ravno priljubljena med inženirji. Verjamemo pa, da ste bolj družabni na dogodkih v živo, za kar upamo, da jih bo kmalu spet mogoče organizirati.

Rezultate ankete najdete tukaj.

Hvala vam za udeležbo in zaupanje v naše delo.

 

Nazaj