Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR

Dogodki

Rezultati ankete o izvedbi Slovenskega inženirskega dne 2021

 

Dan po dogodku smo udeležencem letošnjega Slovenskega inženirskega dne poslali zahvalo za udeležbo in prošnjo za izpolnitev ankete o zadovoljstvu glede informiranja in obveščanja članov zbornice o dogodku, prijavi, vsebinah, prenosu v platformi Confiva ter seveda tudi o predlogih za izboljšave, ki nam bodo v veliko pomoč pri organizaciji naslednjih dogodkov.

Anketo je izpolnilo 277 udeležencev. Rezultati ankete so nas izredno razveselili, saj ugotavljamo, da vas je bilo prisotnih približno 90% pooblaščenih in nadzornih inženirjev, ki ste ocenili izvedbo celotnega dogodka tako od najave, obveščanja in pošiljanja obvestil, izbora predavanj, prijav ter izvedbe dogodka v platformi Confiva, z oceno 4 oz. 5. Ugotavljamo tudi, da ste v večini informacijo o dogodku prejeli preko spletne strani IZS oz. v priložnostnih sporočilih in tedenskih e-novicah, ki smo vam jih pošiljali.

V opisnem delu pa ste nam posredovali kaj vam je bilo najbolj všeč, kaj ste pogrešali in podali še svoje predloge oz. opombe.

Rezultati ankete so objavljeni tukaj.

 

Hvala vam za zaupanje!

 

Organizacijski odbor Inženirske zbornice Slovenije

 

Nazaj