Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIRDogodki

Konferenca Varnost in preventiva 2022

 

Slovensko združenje za požarno varstvo in Zveza društev varnostnih inženirjev Slovenije pripravljata mednarodni kongresno-sejemski dogodek Varnost in preventiva, ki bo 13. in 14. oktobra 2022 Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

V kongresnem delu bomo preko konferenc in panelnih razprav spregovorili o aktualnih temah na področju požarne varnosti in varnosti in zdravja pri delu. Poseben poudarek bo na temah, kot so električna mobilnost, varnostna kultura ter na promociji poklicev vezanih na varnost in zdravje pri delu ter požarno varnost v luči digitalne preobrazbe ter industrije 4.0.

V sejemskem delu bodo predstavili ponudbo proizvodov in storitev na področju požarne varnosti ter varnosti in zdravja pri delu, predvsem tistih, ki ponujajo rešitve glede na sodobne izzive z obeh področij. Razstavljavcem ne ponujajo le najem razstavnega prostora, temveč tudi možnost aktivnih predstavitev izdelkov in storitev preko povezovalnih forumov in klepetalnic.

Vstop na sejemski del dogodka bo brezplačen. To pomeni, da poleg strokovne javnosti med udeleženci pričakujejo tudi širšo javnost, ki jo zanima področje požarne varnosti ter varnosti in zdravja pri delu v bivalnem okolju.

Program konference 13.10.2022

Program konference 14.10.2022

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za vsak dan udeležbe na konferenci pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Popusti na kotizacijo: Člani SZPV, IZS, ZAPS, članic ZDVIS in pripadniki gasilskih enot (če jih na dogodek prijavi gasilska enota) imajo na navedene cene 5 % popust. Pri prijavi treh ali več udeležencev hkrati iz enega podjetja ali organizacije se obračuna dodatni 5 % popust na vse kotizacije.

Vabljeni k udeležbi!

 

Nazaj