Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR

Dogodki

Konferenca EIT Urbana mobilnost - povezovanje evrospke EIT skupnosti z regionalnim ekosistemom inovacij

 

Zavod za gradbeništvo Slovenije kot kontaktna točka EIT Urbana mobilnost v Sloveniji 7. in 8.12.2020 organizira spletno konferenco EIT Urbana mobilnost – povezovanje skupnosti z regionalnim ekosistemom inovacij (program konference je v prilogi). Konferenca je brezplačna (predhodne prijave obvezne) in bo potekala v slovenskem in angleškem jeziku (omogočeni bodo prevodi v oba jezika).

Na konferenci bodo predstavljeni najnovejši domači in tuji trendi na področju urbane mobilnosti. Poleg predstavnikov Ministrstva za infrastrukturo, Zavoda za gradbeništvo Slovenije in skupnosti EIT Urbana mobilnost bodo na dogodku sodelovali tudi številni drugi strokovnjaki.

Prvi dan dogodka (7.12.2020) je namenjen predstavitvi skupnosti EIT Urbana mobilnost, aktivnosti znotraj regionalnega vozlišča EIT Urbana mobilnost, predstavitvi dobrih praks v mestih ter predstavitvi različnih deležnikov s področja inovacij, izobraževanja in industrije. Drugi dan dogodka (8.12.2020) je namenjen mreženju in povezovanju med različnimi deležniki ter predstavitvi inovativnih idej za razpise 2022.

Del konference bo potekal v angleškem jeziku, zagotovljeno bo prevajanje v slovenski jezik.

Podrobnejši program 7.12.2020 in povezava na obvezno predhodno prijavo je dostopna tukaj.

Podrobnejši program 8.12.2020 in povezava na obvezno predhodno prijavo (prosim navedite naslov kratke predstavitve ideje s področja mobilnosti) je dostopna tukaj.

 

Vljudno vabljeni!

 

Nazaj