Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR

Dogodki

Energijsko učinkovito zunanje stavbno pohištvo in njegova vgradnja (U3-1)

 

Gradbeni inštitut ZRMK (GI ZRMK) organizira v okviru integralnega projekta LIFE IP CARE4CLIMATE (www.care4climete.si), ki ga vodi Ministrstvo za okolje in prostor, tridnevna usposabljanja za ključne deležnike v procesu prenove stavbnega fonda s ciljem pospešiti energijsko prenovo stavb ob sočasnem upoštevanju tudi drugih pomembnih vidikov. Niz tematskih usposabljanj je namenjen tudi projektantom.

Vabljeni na usposabljanje Energijsko učinkovito zunanje stavbno pohištvo in njegova vgradnja (U3-1), ki bo potekalo v sredo, 18. novembra, četrtek, 19. novembra, in petek, 20. novembra 2020, med 9.00 in 15.30 uro v e-obliki.

Vabilo je objavljeno tukaj.

Udeležba na usposabljanju je brezplačna. Zaradi lažje organizacije in izvedbe dogodka se prijavite preko spletne prijavnice TUKAJ ali preko e-pošte usposabljanje@gi-zrmk.si najkasneje do četrtka, 12. novembra 2020.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na usposabljanju pridobijo 5 kreditnih točk iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev (prisotnost na vseh treh dneh usposabljanja).

 

Vabljeni k udeležbi.

Nazaj