Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR

Dogodki

Vabljeni na usposabljanje o širši, energetski in potresni prenovi stavb (U6-2)

 

Gradbeni inštitut ZRMK (GI ZRMK) je v okviru integralnega projekta LIFE IP CARE4CLIMATE (www.care4climete.si), ki ga vodi Ministrstvo za okolje in prostor, zadolžen za organizacijo in izvedbo tridnevnih usposabljanj ključnih deležnikov v procesu prenove stavbnega fonda s ciljem pospešiti celovito energijsko prenovo stavb ob sočasnem upoštevanju tudi drugih pomembnih vidikov.

Vabljeni na usposabljanje o Širši, energetski in potresni prenova stavb, ki bo potekalo v sredo, 24. marca, četrtek, 25. marca in petek, 26. marca 2021, med 9.00 in 14.00 uro v e-obliki.

Vabilo je objavljeno tukaj

Udeležba na usposabljanju je brezplačna. Zaradi lažje organizacije in izvedbe dogodka se prijavite preko spletne prijavnice TUKAJ ali preko e-pošte info@trajnostnagradnja.si najkasneje do ponedeljka, 22. marca 2021 do 15. ure. Prijavljeni udeleženci bodo prejeli podrobnejše informacije o prijavi v spletno učilnico in poteku usposabljanja v e-obliki preko e-pošte. 

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na usposabljanju pridobijo 5 kreditnih točk iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev (prisotnost na vseh treh dneh usposabljanja).

Vabljeni k udeležbi!

 

Nazaj