Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Dogodki

8. forum ENERGETIKA in REGULATIVA '21 bo potekal 11.2.2021


Obveščam Vas, da bo vodilni energetsko-regulativni posvet z domačimi in mednarodnimi strokovnjaki 8. forum ENERGETIKA in REGULATIVA '21 potekal 11. februarja 2021, spletna izvedba, od 9.00 – 13.30.

Kaj prinašajo novosti regulative za 2021 in naprej, agregatorji, prožnost in energetskih skupnosti?
Edini tovrstni forum v Sloveniji bo priložnost za pojasnitev nekaterih aktualnih vprašanj energetskih deležnikov in reguliranih podjetij, ki lahko bistveno vplivajo na uspešnost izvajanja reguliranih in tržnih dejavnosti v 2021 in naprej. Mag. Borut Rajer iz Borzena bo popeljal skozi izzive agregatorja in nova pravila, mag. Bogomil Jelenc, SODO, bo izpostavil temo prožnosti v regulative in praksi, dr. Ivan Šmon, GIZ DEE regulativne izzive distribucijskih omrežij, mag. Ana Stanič pa pomembne novosti regulative EU. Omizje odločevalcev bo naslovilo novosti regulative za 2021 in opolnomočenje odjemalca: mag. Duška Godina, direktorica Agencije za energijo, mag. Aleksander Mervar, Eles, mag. Andrej Ribič, GIZ DEE, mag. Stanislav Vojsk, SODO in dr. Robert Golob, Gen-i.

Sprejemajo se novi energetski zakoni o obnovljivih virih in oskrbi z električno energija, kaj si v praksi lahko obetamo na področjih agregatorjev, prožnosti, opolnomočenega odjemalca z vidika omrežij in trga? Rezervirajte si 11. februar za novosti regulative v zeleni energetiki!

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na posvetu pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Več o forumu in prijave na spletni strani dogodka Prosperia | Aktualno, ki bo izveden v interaktivni spletni obliki v živo. Za vse dodatne informacije: info@prosperia.si.

Nazaj