Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR



Dogodki

Vabljeni na 49. Geodetski dan "Izzivi digitalne preobrazbe katastra", 16.09.2021



Zveza geodetov Slovenije in Primorsko geodetsko društvo vas vabita k udeležbi na 49. GEODETSKEM DNEVU z naslovom »IZZIVI DIGITALNE PREOBRAZBE KATASTRA«, ki bo potekal v četrtek, 16. septembra 2021.

Izveden bo v obliki spletne konference potekajoče iz prostorov Gledališča Koper (Verdijeva ulica 3). Organizacijski odbor je zaradi hitro spreminjajoče se situacije v vezi grožnje z okužbo s koronavirusno boleznijo COVID-19 presodil, da bi izvedba ob osebni prisotnosti predstavljala prehudo tveganje za stroko oziroma zdravje udeležencev in zato vabi na strokovni posvet v spletnem okolju, ki v največji meri omogoča varno in vsebinsko celovito izvedbo programa.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Pred izvedbo bo vsak udeleženec prejel digitalno povabilo z ustreznimi navodili za sodelovanje.

Celoten program si lahko ogledate na spletni strani Primorskega geodetskega društva https://www.primorsko-geodetsko-drustvo.si/49-geodetski-dan/, kjer se nahaja prijava na dogodek.

Prijavite se lahko na spletnem naslovu https://www.primorsko-geodetsko-drustvo.si/49-geodetski-dan/

Rok za prijavo je 14. september 2021.

Vabljeni!

 

Nazaj