Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIRStrokovni izpiti

ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI IN ZDRAVJA PRI DELU

Predstavljamo vam tretjo, posodobljeno izdajo knjige Zagotavljanje varnosti in zdravja pri delu, avtorja inž. Petra Henčiča, ki prinaša celovita in napredna znanja o varnosti in zdravju pri delu v gradbeništvu! Ta izdaja obravnava široko področje varnosti in zdravja pri delu ter ponuja interdisciplinarni pristop, ki povezuje različna strokovna področja.

Naše knjige so zasnovane tako, da vam na razumljiv in sistematičen način predstavijo ključne pravne akte, kot sta v tem primeru Zakon o varnosti in zdravju pri delu (ZVZD-1) in Zakon o delovnih razmerjih (ZDR-1), ter posebne predpise, ki urejajo varnost in zdravje na gradbiščih. Spoznali boste tudi pomembne pravilnike, kot so Pravilnik o osebni varovalni opremi, Pravilnik o varnostnih znakih in Pravilnik o zagotavljanju varnosti pri ročnem premeščanju bremen.

Posebna pozornost je v knjigi namenjena gradbenim odrom kot ključnim pomožnim konstrukcijam za delo na višini. Uporabne priloge: pogodbe, obrazci in vzorci vam bodo olajšali vsakodnevno delo. Knjiga je bogato opremljena s praktičnimi primeri in slikami iz prakse ter dodatnimi razlagami in pripombami.

Naš cilj je, da vam v knjigi predstavimo aktualna in relevantna znanja, ki vam bodo v pomoč pri vsakdanjemu delu in izboljšanju varnosti na delovnem mestu. Namenjena je delodajalcem, izvajalcem, delavcem, projektantom, investitorjem in vsem drugim, ki ste vključeni v proces graditve objektov – od načrtovanja in organiziranja do vodenja, nadzora, uporabe in vzdrževanja.

Ne zamudite priložnosti, da izboljšate svoje znanje in prispevate k varnejšemu delovnemu okolju! Naše knjige so obvezno branje za vse, ki vam je mar za varnost in zdravje pri delu. 


INVESTICIJSKI PROCESI IN VODENJE PROJEKTOV

Osvojite znanja za uspešno vodenje investicijskih projektov!

Predstavljamo vam seminarsko gradivo "Investicijski procesi in vodenje projektov", avtorice dr. Ksenije Golob,  ki je zasnovano za pripravo kandidatov na strokovni izpit pri Inženirski zbornici Slovenije, pa tudi za vse inženirje v praksi. S tem gradivom boste pridobili vsa potrebna znanja za učinkovito vodenje investicijskih projektov in upravljanje vseh faz investicijskega procesa.


Kaj boste pridobili?

- Osnovna interdisciplinarna terminologija: Razumevanje ključnih pojmov s področja investicijskih procesov in vodenja projektov.
- Celovita predstavitev investicijskega procesa: Spoznali boste vse udeležence in njihove dejavnosti v investicijskem procesu, vključno z vsebinsko in terminsko opredelitvijo dejavnosti.
- Vrste potrebne dokumentacije: Naučili se boste, kakšna dokumentacija je potrebna za načrtovanje, gradnjo, obratovanje in zaključevanje gradnje objektov ter za procese ob koncu življenjske dobe objekta.

Poglobljen vpogled v projektno vodenje

V drugem delu gradiva boste osvojili:
- Pojem "projekt" in "vodenje projektov": Spoznavanje projektnih faz življenjskega ciklusa projekta, procesov projektnega managementa in organizacijskih modelov.
- Orodja in tehnike za uspešno vodenje projektov: Seznanitev z najučinkovitejšimi orodji in tehnikami za obvladovanje investicijskega procesa.
Gradivo temelji na najnovejši zakonodaji ter tehničnih, ekonomskih, pravnih in drugih predpisih, ki so podrobno predstavljeni v poglavju Seznam uporabljenih virov in literature. Ker se zakonodaja pogosto spreminja, je gradivo zasnovano tako, da omogoča redno spremljanje sprememb za odgovorno izvajanje investicijskih dejavnosti.

Zakaj izbrati naše gradivo?

Naše seminarsko gradivo ni le teoretično, ampak je bogato s praktičnimi primeri in usmerjeno k neposredni uporabi znanj v praksi. Vsako poglavje je skrbno zasnovano, da vam omogoča hitro in učinkovito obvladovanje investicijskih procesov in vodenja projektov.
Pridružite se mnogim zadovoljnim inženirjem, ki so z našim gradivom uspešno opravili strokovni izpit in se izpopolnili v svoji praksi. Ne zamudite priložnosti za izboljšanje svojih veščin in pridobitev konkurenčne prednosti!

Naredite razliko in izberite znanje!

Naročilnica za nakup obeh knjig je objavljena tukaj.