Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR


Praznujemo 25 let IZS: strateški forum Inženirji gradimo varno, zeleno in digitalno

Inženirska zbornica Slovenije (IZS) bo 23. novembra obeležila 25 let delovanja z organizacijo strateškega foruma Inženirji gradimo varno, zeleno in digitalno. Organizacijski odbor foruma predstavlja kakovostni programski okvir z mednarodnim predznakom ter visokimi gosti s področja projektiranja, gradbeništva, energetike, šolstva ter političnega življenja. IZS predstavlja pomemben temelj slovenske državnosti, iznajdljivosti, samostojnosti ter napredka varnosti in kakovosti bivanja. Več informacij o digitalnem poteku strateškega foruma bomo objavljali na tej strani, spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FaceboookLinkedIn.

Člane in širšo zainteresirano javnost vabimo, da se nam pridružite. Skupaj z udeleženci z različnih področij bomo iskali prebojne rešitve za izzive na široko razvejanih področjih delovanja članov Inženirske zbornice Slovenije. 

Upravni odbor IZS je odločil, da bo udeležba na strateškem inženirskem forumu zaradi praznovanja 25 let zbornice brezplačna.

Programski okvir*

Programski okvir foruma je namenjen vsem zainteresiranim s poudarkom na aktualnih področjih Načrta za okrevanje in odpornost (NOO). Nosilne teme prihajajočega foruma bodo zeleni prehod, digitalna preobrazba ter varnost in zdravje.

Uvodni govorci

- mag. Črtomir Remec, predsednik, Inženirska zbornica Slovenije
- Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije
- mag. Andrej Vizjak, minister, Ministrstvo za okolje in prostor
- dr. Jerneja Jug Jerše, vodja Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji
- Rudolf Kolbe, predsednik Avstrijske zbornice arhitektov in inženirjev, član Ekonomsko socialnega sveta EU

Tri okrogle mize:

Podroben program je objavljen tukaj.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na forumu pridobite dve kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Prijavnico na dogodek oddajte tukaj.

 

Praznujmo skupaj.

Inženirska zbornica Slovenije

 

*Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa.

 

 

 

Obvestila


Sponzorji