Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR

Dogodki

Vabljeni na 11. vodilni forum ENERGETIKA in OKOLJE ’21

 

Vabljeni na Vrh zelene energetike, 11. vodilni forum ENERGETIKA in OKOLJE ’21, ki bo že 13. maja 2021, z začetkom ob 9. uri (do 14. ure) v spletni izvedbi.

Tudi o strateških razmislekih zelene energetike v novih okoliščinah COVID-19.

Z vami bodo vodilni energetski in okoljski odločevalci, med njimi minister mag. Andrej Vizjak, državni sekretar Blaž Košorok in predsednik EU platforme za fotovoltaiko dr. Marko Topič.

Ne zamudite. Še zlasti v spremenjenih okoliščinah je pomembno, da se s pomočjo izmenjav mnenj in izkušenj vodilnih strokovnjakov seznanite z novostmi zelene transformacije in novimi priložnostmi zelenega okrevanja, kot so priložnosti fotovoltaike in samooskrbe, kaj nam prinaša nov zakon o obnovljivih virih energije in zanimivimi primeri zelenih energetskih rešitev za prihodnost.

Oglejte si več o Vrhu zelene energetike in program. Ujemite zgodnjo prijavo in popuste ki veljajo do petka, 23. aprila (za občine, NVO, fakultete, mala podjetja).

Zagotovite si vaše mesto v družbi vodilnih energetikov in okoljskih strokovnjakov.

Prijavite se zdaj.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na usposabljanju pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Nazaj