Pozdravljeni, prijavite se. eINŽENIR

Dogodki

21. in 22. septembra vabljeni na usposabljanje »BIM Training - Introduction and Technical Insights«

 

Vabljeni na usposabljanje z naslovom »BIM Training - Introduction and Technical Insights«, ki ga organizira weTHINK. THE SOCIAL NETWORK FOR STRATEGY. 

Usposabljanje bo potekalo v angleškem jeziku in sicer 21. in 22. septembra 2021. Sestavljeno bo iz 6 lekcij v skupnem trajanju 6 ur. Kotizacija znaša 150 EUR. Vsi člani Inženirske zbornice Slovenije (IZS) bodo deležni 20% popusta.

To strokovno usposabljanje vam bo pomagalo optimizirati vaše delo med raziskavami, oblikovanjem in izvajanjem gradbenega informacijskega modeliranja (BIM), hkrati pa bodo pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobili 4 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Usposabljanje bosta vodila ključna strokovnjaka s tega področja:

Igor Osmokrovic, glavni operativni direktor družbe BEXEL Consulting, z bogatimi mednarodnimi izkušnjami pri vodenju projektov BIM, član upravnega odbora BIM Srbija in raziskovalec na programu Obzorje 2020 in

Aleksandar Ilic, arhitekt in višji upravljavec BIM pri BEXEL Consulting, gostujoči predavatelj na Fakulteti za arhitekturo Univerze v Beogradu, član skupine za programe strokovnega izobraževanja pri InternationalStart BuildingSMART.

Za več podrobnosti ter prijavo se prosimo obrnite na gospoda Stefana Dimitrijevića na njegov e-naslov stefan.dimitrijevic@wethink.eu

Več informacij dobite na povezavi https://info.wethink.eu/wethink-yearly-events/bim-training-sep

 

Vabljeni k udeležbi!

 

Nazaj