Novica  

27.06.18

Združenje za beton Slovenije je izdalo Priročnik za beton

 

 

ZBS Združenje za beton Slovenije je izdalo Priročnik za beton s podnaslovom Načrtovanje in proizvodnja betona.

 

Namen priročnika je podati vsem udeležencem v betonerski stroki vsebino standardov SIST EN 206:2013+A1:2016 in SIST 1026:2016 na bolj pregleden in vsebinsko bogatejši ter bolj razumljiv način. Vsebina pokriva področja betona, ki so pomembna za njegovo trajnost in sicer načrtovanje betona z upoštevanjem stopenj izpostavljenosti, možna uporaba različnih vrst osnovnih materialov, vpliv osnovnih materialov na lastnosti svežega in strjenega betona ter dokazovanje zahtevanih lastnosti svežega in strjenega betona.

 

Avtorji priročnika so: mag. Franci Kavčič, Zvonko Cotič, Dejan Prebil, dr. Andrej Ipavec, mag. Vesna Jereb, prof. dr. Violeta Bokan Bosiljkov in dr. Aljoša Šajna.

 

Priročnik je naprodaj po ceni 35,00 EUR z vključenim DDV. Študentom nudijo 20% popusta. Obstoječi člani ZBS so prejeli priročnik brezplačno, novim članom pa nudijo ugodnejšo ceno in sicer 20,00 EUR z vključenim DDV. Prijavnica za včlanitev v združenje je objavljena na spletni strani  www.zabeton.si.

 

Naročila sprejemajo preko spletne prijavnice, ki je objavljena na povezavi  http://www.zabeton.si/prirocnik-za-beton/. Po opravljenem plačilu na TRR: 04 750-0001044256, vam bodo Priročnik poslali po pošti.