Novica  

12.09.19

Vabljeni na usposabljanji SZPV v mesecu septembru

 

 

Slovensko združenje za požarno varstvo v mesecu septembru vabi na dva izobraževalna seminarja. Za udeležbo na seminarjih pooblaščeni in nadzorni inženirji pridobijo tudi kreditne točke kot je navedeno spodaj.

 

 

Predstavitev novosti tehnične smernice TSG-1-001:2019 Požarna varnost v stavbah
Sreda, 18. septembra 2019
, od 9. do 15.30 ure, v prostorih GZS, Dimičeva 13, Ljubljana.

 

Več informacij o dogodku:  http://www.szpv.si/seminar-novosti-tsg-1-001-2019_1/

 

Prijave zbirajo do ponedeljka, 16. 9.,  e-prijava

 

1. julija 2019 je začela veljati tehnična smernica za graditev TSG-1-001:2019 Požarna varnost v stavbah. Ker nova tehnična smernica prinaša precej sprememb v primerjavi s staro iz leta 2010, so se pri SZPV odločili, da organizirajo seminarje, na katerih bodo snovalci nove smernice podrobneje predstavili novosti posameznih poglavjih. Prvi seminar, ki bo 18. 9. 2019, je namenjen odgovornim projektantom požarne varnosti, izdelovalcem zasnov požarne varnosti, inšpekcijskim službam in ostalim poznavalcem. Predavatelji bodo udeležencem seminarja predstavili predvsem novosti, ki jih uvaja TSG-1-001:2019.

 

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

 

 

 

Sprejemljiv nivo požarne varnosti v večstanovanjskih stavbah

Četrtek, 26. septembra 2019, od 9. do 14. ure, v prostorih GZS, Dimičeva 13, Ljubljana.

 

Več informacij o dogodku:  http://www.szpv.si/seminar-pozarna-varnost-v-vecstanovanjskih-stavbah-2019/

 

Prijave zbirajo do ponedeljka, 16. 9.,  e-prijava

 

Slovensko združenje za požarno varstvo v sodelovanju z GZS – Zbornico za poslovanje z nepremičninami organizira tradicionalni jesenski izobraževalni seminar za upravnike nepremičnin in vse ostale, ki skrbijo za požarno varnost v večstanovanjskih stavbah. Predavatelji bodo udeležencem seminarja predstavili požare večstanovanjskih objektov ter njihovo sanacijo ter aktualne izzive. Predstavljena bo tudi letošnja osrednja tema meseca požarne varnosti, ki je namenjena vsem uporabnikom večstanovanjskih objektov.

 

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 1 kreditno točko iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.