Novica  

06.03.17

V Slovenj Gradcu bo v sredo, 8.3.2017 potekalo predavanje prof. dr. Rebolja o BIM tehnologijah

 

 

Obveščamo vas, da bo v sredo, 8.3.2017 od 13. do 15. ure, v prostorih Mrežnega podjetniškega inkubatorja Slovenj Gradec (Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec), potekalo predavanje o BIM, ki ga bo imel prof. dr. Danijel Rebolj.

 

Tehnologije informacijskega modeliranja stavb (angl. Building information modeling, BIM) so eno izmed ključnih področij za izboljšanje kakovosti in konkurenčnosti na področju trajnostne gradnje. Na seminarju boste seznanjeni z ozadjem BIM tehnologij, možnostmi in priložnostmi, ki jih nudi, zakaj je BIM več kot samo 3D in kaj je potrebno storiti za uvedbo BIM v delovno okolje.

 

Profesor dr. Rebolj je vrhunski strokovnjak s področja gradbene informatike in se z modeliranjem v gradbeništvu ukvarja že preko 25 let. Je profesor na Univerzi v Mariboru, gostujoči profesor na Stanford University 2009, Univerzi Novi Sad 2010, University College Cork 2015 in Technische Universität Graz 2016. 

Seminar je namenjen tako projektantom, kot investitorjem, vodjem investicij, projektnim managerjem, izvajalcem gradnje in upravnim delavcem na področju graditve.

 

Več informacij o dogodku najdete na  www.eninfo.si/bim.

 

Udeležba je brezplačna. Število mest je zaradi prostorskih zmožnosti omejeno, zato je potrebna predhodna prijava na elektronski naslov  obvestilaping@eninfopong.si.

 

Vljudno vabljeni!