Novica  

17.05.19

Usposabljanja v organizaciji SZPV

 

 

 

Slovensko združenje za požarno varstvo ima razpisana usposabljanja s področja varstva pred požari, ki jih organizirajo v njihovem združenju. 

 

 

Četrtek, 30. 05. 2019: Gasilski dom PGD KAMNICA, Vrbanska cesta 99, 2351 Kamnica

Usposabljanje: Vroča dela (HOT WORKS)

Pri Slovenskem združenju za požarno varstvo so uvedli usposabljanje po licenci finskega nacionalnega združenja SPEK, ki je uspešno uveljavljeno na Finskem in v drugih skandinavskih državah. Dobri praksi SPEK sledijo tudi druge evropske države, preko evropskega združenja CFPA-E.

 Več informacij

 

 

 

Ponedeljek, 3.6. in torek 4.6.2019: GZS, Dimičeva 13, Ljubljana

Usposabljanja za licence SZPV

Pri SZPV od leta 2009 podeljujejo licence za monterje proizvodov za požarno zaščito stavb. Licence podeljujejo vsem, ki se udeležijo seminarja in delavnice in uspešno opravijo preskus znanja. Na seminarju udeležence seznanijo z osnovami razvoja požara, novostmi zakonodaje s področja gradbenih proizvodov za pasivno požarno zaščito, nadzora pri graditvi stavb in podajo pregled nad vrstami gradbenih proizvodov za požarno zaščito.

 Več informacij

 


Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na osnovnem seminarju o gradbenih proizvodih za pasivno požarno zaščito (PPZ) in do treh spremljajočih delavnic, pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin, v primeru udeležbe na vseh štirih delavnicah pa 5 kreditnih točk iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

 

 

 

Vljudno vabljeni!