Novica  

01.06.18

SZPV 13.6.2018 organizira Seminar o proizvodih za pasivno požarno zaščito in delavnico o izvedbi požarnih tesnitev prebojev

 

 

Slovensko združenje za požarno varnost bo 13. junija 2018 ponovno organiziralo Seminar o proizvodih za pasivno požarno zaščito in Delavnico o izvedbi požarnih tesnitev prebojev kablov in cevnih inštalacij na mejah požarnih sektorjev.

 

Na seminarju bodo predstavljene osnovne zahteve glede požarnih lastnosti gradbenih materialov in konstrukcij ter vpliv vgradnje na izpolnjevanje 2. bistvene zahteve za objekt – varnost pred požarom. Na delavnici bodo predstavljena ustrezna izvedba prebojev inštalacij na mejah požarnih sektorjev. Predavatelja Milan Hajduković in Srečo Klemenčič bosta odgovorila tudi na vaša vnaprej poslana vprašanja na temo seminarja oziroma delavnice.

 

Seminarjev in delavnic SZPV te vrste se sicer udeležujejo predvsem tisti, ki si želijo pridobiti licenco SZPV, vendar pa to usposabljanje ni namenjeno le njim ampak tudi projektantom in še posebej gradbenim nadzornikom. Oglejte si  program seminarja in delavnice na spletni strani SZPV in zagotovo boste našli vsebine, ki so zanimive tudi za vas!

Na osnovi udeležbe na usposabljanju in uspešno opravljenega preskusa znanja podelijo licenco, ki velja 3 leta. Vabljeni k prijavi! Več informacij najdete na www.szpv.si/licence.