Novica  

22.09.17

Srečanje Inovacija energetike '17 bo 11.10.2017 na Brdu pri Kranju

 

Kako pravočasno ujeti »energetsko revolucijo«, ki je že pred vrati? Samo z inovativnimi pristopi in udeležbo na vodilnem srečanju inovativnih v energetiki ter se seznanite z novostmi energetike v svetu in v Sloveniji:

9.vodilno srečanje soustvarjalcev energetike
INOVACIJA ENERGETIKE ’17, Izbire za jutri,

ki bo 11. oktobra 2017 na Brdu pri Kranju, z začetkom od 9. ure dalje.

PREMIERNO V SLOVENIJI
Francesco Naso, specialist za nove poslovne modele in inovacije, bo prvič v Sloveniji predstavil, kako se distribucijskih omrežij z odprtimi inovativnimi pristopi in novimi poslovnimi modeli loteva globalna energetska družba Enel, ki, obvladuje 2,1 milijonov km omrežij, revija Fortune Magazine pa je družbo razvrstila na peto mesto med 50 podjetji, ki lahko spremenijo svet v zvezi z odpravo izpustov CO2.

 

Program srečanja je objavljen  tukaj. Srečanje letos poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Vlade RS dr. Mira Cerarja in z inovativnimi partnerji, kjer se boste s pomočjo več kot 25 priznanih govorcev in odločevalcev učinkovito seznanili s trendi inovacij in srečali vodilne soustvarjalce energetike.


Izkoristite zadnje kotizacije s popustom, ter si s  prijavo danes zagotovite prisotnost na edinem tovrstnem srečanju v Sloveniji. Posebni popusti za  NVO, fakultete, občine, start-up podjetja, mikro podjetja in posameznike. Za ekipo sodelavcev v podjetju izkoristite  korporacijski paket 3+1, ki četrti osebi iz iste organizacije omogoča brezplačno udeležbo.


 Vabljeni!