Novica  

20.04.17

MOP 12.5.2017 vabi na mednarodno konferenco: Krožno gospodarstvo - sistemske spremembe kot pogoj...

 

Vljudno vabljeni na mednarodno konferenco Krožno gospodarstvo - sistemske spremembe kot pogoj za ustvarjanje investicijskih in zaposlitvenih priložnosti / Systemic change for investment and job creation, ki bo potekala v petek, 12. maja 2017 v Mariboru (Hotel Habakuk), s pričetkom ob 9.30 uri, in sicer v okviru krovne konference: 2nd Circular Change Conference: Walking the talk: Enabling Circular Transformation.


Dogodek organizira Ministrstvo za okolje in prostor, platforma Circular Change, Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Častno pokroviteljstvo konference je prevzel Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar.


Namen konference je predstaviti premike na področju krožnega gospodarstva ter jih podpreti s predstavitvami konkretnih primerov dobrih praks in povezovanj. Potekala bo v angleščini, zagotovljeno bo tolmačenje v slovenski jezik. Program konference je na voljo na spletni strani  www.circularchange.com.


Udeležba na konferenci je brezplačna, zaradi omejenega števila udeležencev pa je potrebna predhodna prijava na spletni strani  www.circularchange.com, najkasneje do srede, 3. maja 2017.