Novica  

23.09.19

Mednarodni strokovni posvet »Trajnostna gradnja, energetska sanacija objektov, novi infrastrukturni projekti«

 

 

 

Društvo za ceste Ljubljana, DRC in Pomurski sejem v petek, 11. oktobra 2019 v Gornji Radgoni pod pokroviteljstvom Ministrstva za gospodarstvo, organizirajo obsežen mednarodni strokovni posvet »Trajnostna gradnja, energetska sanacija objektov, novi infrastrukturni projekti«.

 

Dogodek bo potekal v sklopu dvodnevnega mednarodnega dogajanja ob 50 letnici odprtja mosta miru – prijateljstva/50 Jahre Friedensbrücke – Freundschaft preko Mure, ki še danes povezuje dve sosednji državi in se bo zaključil naslednji dan 12. oktobra 2019. Med najpomembnejšimi udeleženci dogodka bo poleg predstavnikov Slovenije in Avstrije tudi slovenski zunanji minister Miro Cerar in deželni glavar avstrijske Štajerske.

 

Nadaljevanje investicijskih vlaganj je pomemben signal domačemu gradbenemu sektorju in izvrstna priložnost za gospodarske družbe, da se na posvetu in mednarodni proslavi predstavijo ter ob tem pridobijo veliko pomembnih informacij, ki bodo krojile dogajanja na trgu v prihodnje.

 

Z željo po širšem sodelovanju vabijo vse gospodarske organizacije, podjetja, javne institucije in posameznike, da se uvrstijo med sponzorje in aktivne udeležence posveta, s svojo prisotnostjo ter prispevki pa omogočite uspešnost prenosa znanja med vaše strokovnjake.

 

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na posvetu pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

 

 

Več informacij:  http://www.drc.si/trajnostna-gradnja-energetska-sanacija-objektov-novi-infrastrukturni-projekti/

 

 


Vljudno vabljeni!