Novica  

14.04.17

E-volitve v organe matičnih sekcij ter ureditev uporabniških imen in gesel za glasovanje preko spletnih strani IZS

 

 

Po opravljenem kandidacijskem postopku za volitve v organe vseh matičnih sekcij, ki se zaključi 16.4.2017, sledijo seje volilnih komisij in priprava kandidacijskih list, ki bodo objavljene na spletni strani IZS.

 

Volitve bodo tako kot pred štirimi leti, z namenom, da se k volitvam pritegne čim več članov, izvedene na zborih matičnih sekcij in preko spleta.

 

V kolikor se zborov matičnih sekcij, ki bodo potekali konec maja oz. v začetku junija (točni datumi za vsako sekcijo bodo objavljeni zadnji teden aprila) ne boste uspeli udeležiti, vas vabimo, da izkoristite svojo volilno pravico in glasovanje opravite preko spletne strani IZS. Predčasne e-volitve bodo potekale pred zbori, v mesecu maju.

 

Da boste lahko glasovali preko spleta, boste potrebovali svoje uporabniško ime in geslo, ki smo vam ga poslali meseca maja leta 2013 in s katerim lahko dostopate do zaprtih vsebin na spletni strani IZS ( www.izs.si). Če ste obvestilo založili ali izgubili, vas pozivamo, da nam to sporočite in vam ga bomo  poslali ponovno. Zanj lahko zaprosite na elektronski naslov petra.kavcic@izs.si. Pripravili vam bomo novo obvestilo in vam ga poslali po pošti. Po elektronski pošti teh podatkov ne pošiljamo zaradi varovanja osebnih podatkov.