Novica  

13.06.19

Državni svet RS 18.6.2019 vabi na posvet Energetska politika v Sloveniji

 

 

Državni svet RS vabi na posvet Energetska politika v Sloveniji - trenutno stanje in trendi, ki bo potekal 18. junija 2019 ob 9. uri v dvorani Državnega sveta RS, Šubičeva 4, Ljubljana.

 

 

Široka razprava strokovnjakov o stanju na področju preskrbe z energijo, s poudarkom na električni energiji, je priložnost za soočanje z odprtimi problemi oskrbe z energijo v Sloveniji in  osvetlitev stanja in trenda razvoja sektorja. Na tem posvetu želijo opisati trenutno stanje in trende na področju proizvodnje in rabe energije, zaradi obsežnosti problema pa bi na drugem posvetu v jeseni spregovorili o ukrepih in ciljih energetske politike na podlagi stališč iz razprav s posveta Energetska politika v Sloveniji – trenutno stanje in trendi.

 

 

Vabilo je objavljeno  tukaj (726 KB).
 

 

Udeležba na posvetu je brezplačna. Zaradi lažjega postopka registracije v recepciji Državnega zbora, svojo udeležbo na posvetu potrdite do petka, 14. 6. 2019 preko SPLETNEGA OBRAZCA, ki je objavljen  tukaj in pri tem navedete ime, priimek in naslov stalnega prebivališča.

 

 

 

Vljudno vabljeni!